سفارش تبلیغ
صبا ویژن
عشق همه ی بچه های سال 2010 فوتبال *پیپ پیپ هورا*

AHNAD

 

ابراهیم زاده و قلعه نویی

دهمین دوره مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در حالی از روز چهارم مردادماه آغاز می شود که در این دوره شاهد حضور تنها دو مربی خارجی هستیم و از نهمین دوره لیگ برتر نیز 10 مربی همچنان هدایت تیم‌های قبلی خود را برعهده خواهند داشت.

به نقل از مهر، نیمکت‌های داغ مربیگری در لیگ دهم انتظار 18 مربی را می کشند که این روزها درگیر ساختن تیم خود هستند.

در گزارشی به بررسی مربیان لیگ برتر پرداخته شده است و مربیانی که در فصل دهم رنگ لباس های اکثر آنها عوض شده و با ردایی دیگر حضور در لیگ برتر را تجربه می کنند.

اعتماد 10 تیم به مربیان فصل گذشته

در دهمین دوره لیگ برتر هدایت 10 تیم همچنان برعهده مربیانی است که فصل گذشته روی نیمکت این تیم‌ها می نشستند. سپاهان اصفهان (امیر قلعه نویی)، پرسپولیس تهران (علی دایی)، ذوب آهن اصفهان (منصور ابراهیم‌زاده)، تراکتورسازی تبریز (فراز کمالوند)، سایپا کرج (محمد مایلی کهن)، ملوان بندرانزلی (فرهاد پورغلامی)، پاس همدان (علی اصغر مدیرروستا)، فولادخوزستان (مجید جلالی)، شهرداری تبریز (اکبر میثاقیان)، صنعت نفت آبادان (آلفردو کاسمیرو) تیمهایی هستند که همچنان به مربیان خود اعتماد کرده و ترجیح داده‌اند با مربیان فصل گذشته برای فصل دهم آماده شوند.

تنها دو مربی خارجی و البته تازه وارد

در دهمین دوره مسابقات لیگ برتر دو مربی تازه وارد حضور خواهند داشت که اتفاقا هر دوی آنها خارجی هستند. در فصل پیش رو تیم استیل آذین با هدایت "لوبیسا تومباکوویچ" و تیم صنعت نفت آبادان با هدایت "آلفردو کاسمیرو" به میدان خواهند آمد. این دو مربی تنها مربیان خارجی لیگ برتر هستند. فصل گذشته لوکا بوناچیچ تنها مربی خارجی لیگ برتر بود که ابتدا روی نیمکت فولادخوزستان نشست و در نهایت با سرمربیگری تیم مس کرمان با فوتبال ایران وداع کرد.

ورود فرکی به لیگ برتر

حسین فرکی دیگر مربی تازه وارد به لیگ برتر است که امسال با هدایت تیم نفت تهران به جرگه مربیان لیگ حرفه‌ای اضافه شده است. حسین فرکی در دوره‌ای به عنوان سرمربی هدایت تیم فوتبال پاس را برعهده داشته است اما عمر مربیگری او در این تیم چندان به درازا نکشید و با گذشت چند هفته جای خود را به فرهاد کاظمی داد. فرکی دستیار برانکو ایوانکوویچ در جام جهانی 2006 بود.

لیگ برتر  جام خلیج فارس

لیگی بدون پدیده روی نیمکت

فصل گذشته در لیگ برتر باشگاه‌های پاس همدان (علیرضا منصوریان)، استیل آذین تهران (حمید استیلی)، تراکتورسازی تبریز(فراز کمالوند)، راه آهن شهرری (مهدی تارتار)، شاهین بوشهر (حمیدرضا کللی فر) و ملوان بندرانزلی (فرهاد پورغلامی) در مقاطع مختلفی از فصل هدایت تیم‌شان را به مربیانی سپردند که تجربه مربیگری در لیگ برتر را نداشتند اما این فصل تمامی مربیان به غیر از یک حسین فرکی برای یک فصل یا بیشتر روی نیمکت تیم‌های لیگ برتری نشسته‌اند. جابجایی مربیان روی نیمکت‌ها از نکات جالب توجه لیگ دهم است. با این شرایط می توان گفت لیگ امسال پدیده مربیگری ندارد.

یاوری؛ مسن‌ترین و کمالوند؛ جوانترین مربیان لیگ دهم

در دهمین دوره مسابقات لیگ برتر همچنان محمود یاوری با 71 سال مسن‌ترین مربی حاضر در این رقابت‌هاست و فراز کمالوند نیز با 34 سال سن، جوانترین مربی است که روی نیمکت داغ مربیگری لیگ برتر می نشیند. البته از آلفردو کاسمیرو می توان به عنوان یکی دیگر از مربیان مسن لیگ برتر نام برد. این مربی 61 ساله امسال تیم صنعت نفت را در لیگ برتر همراهی می کند.

اعتماد به مربیان با تجربه

میانگین سنی مربیان لیگ برتری امسال 51 سال است که نشان می دهد، تیم‌های لیگ برتری بیشتر به مربیان مسن اعتماد می کنند تا مربیان جوان.

فقط سه مربی تجربه قهرمانی لیگ برتر را دارند

در لیگ امسال فقط سه مربی هستند که با تیمهای‌شان به عنوان قهرمانی لیگ برتر رسیده‌اند. امیر قلعه نویی (2 بار با استقلال و یک بار با سپاهان اصفهان)، علی دایی (یک بار با سایپا کرج) و مجید جلالی (یک بار با تیم پاس تهران) مربیان هستند که طعم قهرمانی در لیگ برتر را چشیده‌اند و در لیگ دهم این شانس را دارند که بازهم قهرمان لیگ شوند.

ابراهیم‌زاده و کمالوند با ثبات‌ترین مربیان لیگ

در لیگ برتر ایران کمتر مربی است که بیش از سه فصل روی نیمکت یک تیم بنشیند. اما در لیگ امسال دو مربی به نام‌های منصور ابراهیم زاده (ذوب آهن) و فراز کمالوند (تراکتورسازی) هستند که برای سومین سال پی در پی این تیم‌ها را مهیای حضور در لیگ می کنند. این دو را می توان با ثبات ترین مربیان لیگ دهم خواند.

فقط چهار مربی سابقه بازی در تیم تحت هدایت خود را دارند

در بین 18 مربی حاضر در لیگ برتر چهار مربی هستند که در تیم‌های تحت هدایت خود بازی کرده‌اند. پرویز مظلومی (استقلال تهران)، علی دایی (پرسپولیس تهران)، فرهاد پورغلامی (ملوان بندرانزلی) و علی اصغر مدیرروستا (پاس همدان) در تیمهایی که امروز مربی‌شان هستند، سابقه بازی دارند. البته علی اصغر مدیرروستا در دهه 60 و 70 بازیکن تیم پاس تهران بوده است.

مایلی کهن و دایی

هشت مربی با سابقه ملی روی نیمکت‌های لیگ برتری

امیر قلعه نویی (سپاهان اصفهان)، منصور ابراهیم زاده (ذوب آهن اصفهان)، علی دایی (پرسپولیس تهران)، محمد مایلی کهن (سایپا کرج)، پرویز مظلومی (استقلال تهران)، محمود یاوری (صبای قم)، محمد احمدزاده (پیکان قزوین) و حسین فرکی (نفت تهران) مربیانی هستند که سابقه حضور در کادر فنی تیم ملی را دارند. از جمع این مربیان لیگ برتری احمدزاده و فرکی به ترتیب دستیار اول علی دایی و برانکو ایوانکوویچ بوده‌اند و پرویز مظلومی نیز در مقطعی هدایت تیم ملی "ب" را برعهده داشته است.

در زیر مربیانی که در تیم فصل قبل شان مانده اند با قلمی درشت‌تر دیده می شوند:

سپاهان اصفهان: امیر قلعه نویی

ذوب آهن اصفهان: منصور ابراهیم‌زاده

استقلال تهران: پرویز مظلومی

پرسپولیس تهران: علی دایی

استیل آذین تهران: لوبیسیا تومباکوویچ

صبای قم: محمود یاوری

تراکتورسازی تبریز: فراز کمالوند

سایپا کرج: محمد مایلی کهن

شاهین بوشهر: حمید استیلی

راه آهن شهرری: رسول کربکندی

ملوان بندرانزلی: فرهاد پورغلامی

پاس همدان: علی اصغر مدیرروستا

مس کرمان: صمد مرفاوی

پیکان قزوین: محمد احمدزاده

فولادخوزستان: مجید جلالی

شهرداری تبریز: اکبر میثاقیان

صنعت نفت آبادان: آلفردو کاسمیرو

نفت تهران: حسین فرکی


نوشته شده در سه شنبه 89/4/29ساعت 3:33 عصر توسط AHMAD گلهایی که امروز شما به من زدید ( ) | |

 

مارادونا سرمربی آرژانتین

جام جهانی 2010 سرشار از حرکات عجیب و غریب دیه گو مارادونا است. سایت گل پیش از بازی دو تیم آرژانتین و آلمان، 9 لحظه برتر مارادونا در این جام را مرور می کند.

9) مارادونا و رویای گارسه

وقتی خاویر زانتی، دارنده رکورد بیشترین بازی ملی به تیم ملی آرژانتین دعوت نشد، همه خشمگین شدند؛ آن هم در حالی که زانتی فصل قبل سه قهرمانی با اینتر کسب کرده بود. شایعه شده که مارادونا به این دلیل آریل گارسه، مدافع کهنه کار و کاملا گمنام تیم کولون را به جای زانتی به تیم دعوت کرد که خواب دیده بود آرژانتین فاتح جام جهانی شده و گارسه تنها بازیکنی بود که مارادونا از آن رویا به یاد داشت!

8) دیدید درباره میلیتو حق داشتم؟

مارادونا نام زانتی و استبان کامبیاسو را در لیست 30 نفره تیم ملی قرار نداد و گفته می شد که دیه گو میلیتو، دیگر بازیکن اینتر هم خط می خورد و جایی در لیست 23 نفره نمی یابد.

البته مارادونا میلیتو را در تیم نگه داشت. او سپس رسانه ها را دست انداخت و با لحنی طنزآمیز طوری برخورد کرد که انگار او تنها فردی بوده که به میلیتو اعتقاد داشته: «میلیتو سرانجام ثابت کرد که حق داشتم او را در لیست نهایی تیم ملی قرار دهم. از کارهایی که میلیتو در لیگ قهرمانان اروپا انجام داد، شگفت زده نشدم؛ چون می دانستم او چه بازیکن خوبی است.» میلیتو در فینال لیگ قهرمانان دو گل مقابل بایرن زد، تنها گل فینال جام حذفی را هم به ثمر رساند و در برد مقابل سیه نا که قهرمانی اینتر در سری A را مسجل کرد هم گل پیروزی بخش را زد. او در این فصل در تمامی رقابت ها 30 گل برای اینتر به ثمر رسانده بود!

7) مارادونا با فیلمبرداری تصادف می کند و به او فحش می دهد

مارادونا، روزی که لیست 23 نفره تیم ملی را رسما اعلام کرد، دغدغه های بسیاری داشت؛ اما این دغدغه ها در مقابل اتفاقی که آن روز افتاد رنگ باخت؛ چرا که مارادونا با ماشینش با یک فیلمبردار تصادف کرد.

او که با خودرو مینی اش به سمت نشست خبری می رفت، از سوی خبرنگاران احاطه شد و در حالی که تلاش می کرد راهش را باز کند به یک فیلمبردار بینوا زد. گفته می شود که مارادونا خودرویش را از روی پای آن فیلم بردار رد کرد و سپس به او فحش داد که چرا باعث تصادف شده است. می گویند او گفته: «عجب احمقی هستی، چرا پایت را جایی گذاشتی که من از رویش رد شوم؟!»

مارادونا

6)برهنه در بوینس آیرس

آرژانتین در آفریقای جنوبی فوق العاده بوده و مدعی جدی قهرمانی است. مارادونا قول داده که اگر آرژانتین قهرمان شود، در خیابان های بوینس آیرس برهنه خواهد دوید: «اگر فاتح جام جهانی شویم در مرکز شهر می دوم.»

5) همه که می دانیم فرانسوی ها چطوری هستند

در اولین روزهای جام بود که مارادونا به میشل پلاتینی، رییس یوفا تاخت. او گفت که پلاتینی باید توپ جنجالی جابولانی را مورد آزمایش قرار دهد: «از پلاتینی شگفت زده نیستم. ما همیشه رابطه ای دورادور داشته ایم. سلام، خداحافظ! می دانید که فرانسوی ها این طوری هستند. پلاتینی هم فرانسوی است و فکر می کند از بقیه بهتر است.»

4) بازنده ها، به صف!

مارادونا در جریان یک جلسه تمرینی در پرتوریا، بازندگان یک مسابقه کوچک را این چنین تنبیه کرد که آنها را جلوی دروازه قرار داد و از تیم برنده خواست که به سمتشان توپ بزنند! البته دیه گو خودش هم در صف بازندگان و در کنار آگرو و ساموئل قرار گرفت تا به او هم توپ بزنند.

3) مارادونا زن ها را ترجیح می دهد

پس از پیروزی چهار بر یک آرژانتین مقابل کره جنوبی، از مارادونا پرسیده شد چرا در هنگام جشن گرفتن بازیکنان را در آغوش می کشد و بر گونه آنها بوسه می زند. او در پاسخ گفت که اصلا همجنس گرا نیست: «خب من زن ها را ترجیح می دهم. دوست دارم هنگامی که بازیکنانم این قدر عالی بازی می کنند به آنها تبریک بگویم. نتیجه و نمایش رضایت بخش بود و آنها کارشان را عالی انجام دادند.»

مارادونا سرمربی آرژانتین

2) پله به موزه برگردد

چیزی که بی تردید باید انتظارش را می داشتیم، جنگ لفظی بین مارادونا و پله بود.

پله گفته بود مارادونا به دلیل اینکه پول نیاز داشت هدایت تیم ملی آرژانتین را به عهده گرفت و مارادونا هم گفت پله باید به موزه برگردد.

مارادونا همچنین گفت پله از میزبانی آفریقای جنوبی حمایت نکرده است: «وقتی پیش از جام ملت های آفریقا آن تراژدی برای تیم ملی توگو اتفاق افتاد، یک آقای رنگین پوست که شماره 10 هم می پوشید، گفت اعتقاد دارد جام جهانی نباید این جا برگزار شود؛ اما امروز آفریقای جنوبی به او پاسخ داد که بله، می توانیم.»

1)هیچ کس مانند مارادونا ضربه ایستگاهی نمی زند

جام جهانی 2010 برای افرادی که ضربات ایستگاهی و شوت های از راه دور می زنند، فاجعه بار بوده و اغلب بازیکنان نمی توانند توپ جابولانی را کنترل کنند. اما یک نفر هیچ مشکلی با این توپ ندارد: مارادونا! او در جریان تمرینات، ضربات ایستگاهی را یکی پس از دیگری به گوشه بالای دروازه می زند. به نظر می رسد نبوغ او در سن 49 سالگی مانند سابق است.


نوشته شده در سه شنبه 89/4/29ساعت 3:31 عصر توسط AHMAD گلهایی که امروز شما به من زدید ( ) | |

 

علی دایی و کریم باقری

جواد نکونام با گلزنی مقابل اردن شمار گلهای ملی خود را به عدد 24 رساند و با این تعداد گل همچنان چهارمین گلزن در تاریخ فوتبال ملی ایران است.

سایت گل در گزارشی به بررسی 10 گلزن برتر تاریخ تیم ملی ایران پرداخته است:

1.علی دایی(109 گل)

برترین گلزن ملی نه ایران بلکه تاریخ فوتبال ملی جهان است که رکورد جاودانه وی بعید است به این زودی توسط بازیکنی شکسته شود. استرن جان بازیکن ترینیداد و توباگو تنها بازیکنی است که شانس نزدیک شدن به علی دایی را در سالهای آینده دارد. این بازیکن تاکنون 69 گل به ثمر رسانده، اما بعید است که حتی به عدد 100 نزدیک شود. دایی این تعداد گل را در 149 بازی ملی به ثمر رسانده و میانگین گلزنی او در هر بازی 0.7 گل است که امار خوبی برای مهاجم سابق ایران است. دایی با 14 گل زده بهترین گلزن تاریخ جام ملتهای آسیاست.

2. کریم باقری(50 گل)

کاپیتان فعلی تیم پرسپولیس برترین هافبک گلزن تاریخ فوتبال ملی دنیا محسوب می شود. کریم با این تعداد گل، سی امین گلزن برتر ملی دنیاست و نکته جالب در مورد باقری اینکه تا دو سه سال پیش تعداد گلهای باشگاهی او کمتر از تعداد گلهای ملی اش بود. کریم رکورد گلزنی باشگاهی اش را در سه سال اخیر بالا برده است. کریم اولین گل خود را در سال 72 و آخرین گل را در سال 87 به ثمر رسانده است. باقری در 86 بازی ملی موفق به ثبت 50 گل شده و میانگین گلزنی او در هر بازی 0.6 گل است. کریم با زدن 7 گل در یک بازی ملی نیز در تاریخ فوتبال ایران رکورد منحصر بفردی دارد.

کریمی و نکونام

3. علی کریمی(36 گل)

بازیکن تازه خداحافظی کرده تیم ملی نیز سومین گلزن برتر ایران است که در 111 بازی ملی موفق به زدن 36 گل شد. علی کریمی اولین بار در فینال بازیهای آسیایی بانکوک 1998 موفق به گلزنی شد و آخرین بار نیز در بازی مقابل امارات در مقدماتی جام جهانی گلزنی کرد. دو گل اول به نیوزیلند در جام بین قاره ای و همچنین هت تریک مقابل کره جنوبی در جام ملتهای 2004 از گلهای به یاد ماندنی جادوگر فوتبال ایران است.

4. جواد نکونام(24 گل)

جواد نکونام کاپیتان تیم فعلی تیم ملی با ادامه روند گلزنی های خود می تواند به رکورد کریم باقری دست یابد. نکونام که در تیم ملی جانشین خوبی برای کریم باقری بوده است، تاکنون در 102 بازی ملی موفق به زدن 24 گل شده است. نکونام بهترین گلزن تیم ملی در یک سال اخیر بوده و در مقدماتی جام جهانی با زدن 4 گل برترین گلزن تیم ملی بود.

5. غلامحسین مظلومی(19 گل)

در مورد بازیکنان نسل قدیمی تیم ملی باید یک نکته را یادآوری کرد و آن این که تعداد بازیهای دوستانه و رسمی تیم ملی در دهه های 50 و 60 بسیار کمتر از دهه های اخیر بوده است، در غیر این صورت بازیکنانی مثل مظلومی، پیوس و ... می توانستند گلهای زیادی را به ثمر برسانند. مظلومی در فاصله سالهای 48 تا 56 در 41 بازی موفق به زدن 19 گل شد و میانگین حدود نیم گل در هر بازی را بر جای گذاشت. غلامحسین مظلومی تا قبل از ظهور فرشاد پیوس به مدت حدود 15 سال رکوردار تیم ملی بود.

فرشاد پیوس

6 . فرشاد پیوس(19 گل)

برترین گلزن تاریخ فوتبال ایران در 35 بازی ملی موفق به زدن 19 گل شد. پیوس اولین گل خود را در سال 63 به یوگسلاوی زد و در بازیهای آسیایی 1990 با زدن 4 گل اقای گل مسابقات شد و نقش مهمی در قهرمانی ایران داشت. فرشاد پیوس تعدادی از بازیهای ملی را به دلیل یک سال محرومیت ناعادلانه از دست داد، وگرنه شمار گلهای ملی او می توانست به 30 هم برسد.

 

7. همایون بهزادی(14 گل)

برترین گلزن تیم ملی در دهه چهل همایون بهزادی است که تا سال ها با همین تعداد گل رکورددار تیم ملی بود. بهزادی در 35 بازی موفق به زدن 14 گل شده است و اولین گل خود را در سال 42 به پاکستان زد. دو گل او به هند در بازی مقدماتی المپیک 64 توکیو باعث شد تا تیم ملی ایران برای اولین بار راهی المپیک شود، هر چند که خود بهزادی از حضور در المپیک محروم شد. بهزادی در جام ملتهای اسیا 1968 نیز ستاره تیم ملی ایران بود و با زدن 4 گل اقای گل جام ملتهای آسیا شد.

8. پرویز قلیچ خانی(14 گل)

کاپیتان اسبق تیم ملی در 65 بازی ملی موفق به ثمر رساندن 14 گل شد. اولین گل ملی او باعث اولین قهرمانی تیم ملی ایران در جام ملتهای آسیا 1968 شد. در جام استقلال برزیل به تیمهای ایرلند و اکوادور گل زد و اولین بازیکن ایرانی بود که دروازه یک تیم اروپایی را باز کرد. قلیچ خانی در مقدماتی جام جهانی 1974 دو گل به استرالیا زد که البته این گل ها نیز برای صعود ایران چاره ساز نشد. اخرین گل وی نیز در المپیک 1976 و مقابل شوروی بود که از نقطه پنالتی دروازه این تیم را باز کرد.

وحید هاشمیان مهاجم تیم ملی ایران

9. ناصر محمدخانی(14 گل)

ستاره تیم پرسپولیس در دهه شصت طی 24 بازی موفق به زدن 14 گل شد و چه بسا اگر تیم ملی در ان دوره تعداد بازیهای بیشتری داشت، محمدخانی می توانست بر شمار گلهای خود اضافه کند. ستاره تیم ملی در دهه 60 اولین گل ملی خود را در بازیهای اسیایی 1982 دهلی به تیم یمن زد و اوج درخشش او در جام ملتهای اسیا 1984 بود که در مرحله مقدماتی و نهایی با زدن 12 گل بهترین گلزن ایران در سال 63 لقب گرفت.

10. وحید هاشمیان(14 گل)

مهاجم لژیونر ایران که همین چند وقت پیش از تیم ملی خداحافظی کرد، در دوره ای ظهور کرد که علی دایی گزینه اصلی مربیان تیم ملی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم ملی بود. هاشمیان که در اولین بازی ملی خود 2 گل به ثمر رساند، مدتی را از تیم ملی کناره گیری کرد و در بازگشت مجدد گلهای حساسی مقابل ژاپن و قطر در مقدماتی جام جهانی 2006 به ثمر رساند که نقش مهمی در صعود ایران به جام جهانی داشت. وحید هاشمیان در 52 بازی ملی موفق به زدن 14 گل شد که آخرین گل او مقابل جامائیکا در یک بازی دوستانه بود.
نوشته شده در پنج شنبه 89/4/24ساعت 12:9 عصر توسط AHMAD گلهایی که امروز شما به من زدید ( ) | |

 

اسپانیا قهرمان جام جهانی

اسپانیا در نخستین حضورش در دیدار پایانی جام های جهانی توانست عنوان قهرمانی را از آن خود کند. کاری که هلند در سه بار حضورش در فینال جام‌های جهانی از عهده‌اش برنیامد.

به نقل از ایسنا، نخستین جام جهانی به میزبانی قاره سیاه برای ماتادورها موفقیت آمیز و تاریخی به پایان رسید. ماتادورها پس از یورو ‌2008 جام جهانی ‌2010 را نیز با قهرمانی به پایان رساندند.

نگاهی آماری به آخرین دیدار جام جهانی ‌2010:

‌54

هلند و اسپانیا فینالیست‌های جام جهانی ‌2010 هر دو ‌54 امتیاز در مرحله انتخابی جام جهانی ‌2010 آفریقای جنوبی به دست آوردند. پیش از این تنها برزیل در جام جهانی ‌1970 و آلمان غربی در جام جهانی ‌1982 توانسته بودند با ‌5 پیروزی پیاپی به دیدار پایانی راه پیدا کنند.

‌38

هاوارد وب انگلیسی با ‌38 سال سن عنوان جوان‌ترین داور فینال تاریخ جام‌های جهانی را پس از جام جهانی ‌1938 لقب گرفت. وب چهارمین داور انگلیسی بود که در فینال‌های جام‌های جهانی گذشته قضاوت کرد.

‌36

آندره اویر هلندی نتوانست سی و ششمین جشن تولدش را که همزمان با روز برگزاری دیدار پایانی بود، جشن بگیرد.

اویر دومین بازیکنی است که در سالروز تولدش، در دیدار پایانی جام جهانی به میدان رفت.

یورگن گرابوفسکی پیش از این در جام جهانی ‌1974 جشن تولد ‌30 سالگی‌اش را در دیدار پایانی برگزار کرده بود.

‌18

هجده دیدار پایانی تاریخ جام‌های جهانی با حضور یکی از چهار تیم، برزیل، آرژانتین، ایتالیا و آلمان برگزار شده بود. در جام جهانی ‌2010 برای نخستین بار هیچ یک از این چهار تیم به دیدار پایانی راه نیافتند.

همچنین این نخستین بار بود که یک تیم اروپایی در خارج از قاره اروپا به مقام قهرمانی دست پیدا کرد.

‌15

پیش از این در پانزده دیدار پایانی جام‌های جهانی حداقل یک تیم اروپایی حضور داشت. آخرین باری که هیچ یک از تیم‌های اروپایی به دیدار پایانی راه نیافتند سال ‌1950 بود که اروگوئه با غلبه بر برزیل میزبان فاتح جام جهانی شد.

فینال جام نوزدهم

‌14

هلند پیش از شکست در دیدار پایانی در چهارده دیدار پیاپی خود در مرحله نهایی و انتخابی جام جهانی ‌2010 به پیروزی دست یافته بود.

لاله‌های نارنجی در صورتی که در دیدار پایانی اسپانیا را شکست می‌دادند، به همراه برزیل تنها تیم‌هایی بودند که با پیروزی در تمام دیدارها به قهرمانی جهان دست پیدا کرده‌اند.

پیش از این برزیل در جام جهانی ‌2002 کره و ژاپن با پیروزی در هفت دیدار به مقام قهرمانی جهان دست یافته بود.

‌12

دوازده کشور مختلف تاکنون توانسته‌اند در دیدار پایانی جام جهانی حضور داشته باشند. ‌9 کشور از این تعداد اروپایی هستند.

‌8

هشت تیم که تاکنون در فینال جام جهانی گل نخست را به ثمر رسانده‌اند اما در پایان بازی را به حریف واگذار کرده‌اند. چکسلواکی تاکنون دوبار با وجود برتری و به ثمر رساندن گل اول در جام‌های جهانی ‌1934 و ‌1962، جام قهرمانی را به حریفان واگذار کرده است.

مجارستان هم پس از این که در دیدار پایانی جام جهانی ‌1954 با دو گل از آلمان غربی پیش افتاد در پایان نتیجه را به ژرمن‌ها واگذار کرد.

‌5

وزلی اسنایدر و داوید ویا با حضور در دیدار پایانی این شانس را داشتند که علاوه بر کسب عنوان قهرمانی، با گلزنی در این دیدار عنوان آقای گلی را هم از آن خود کنند. دیگو فورلان با ‌5 گل به همراه سه بازیکن دیگر عنوان آقای گلی را به دست آورد و توسط کمیته فنی به بهترین بازیکن جام جهانی ‌2010 هم شناخته شد.

پیش از این چهار بار بهترین بازیکن جام جهانی، آقای گل این رقابت‌ها هم شده بود.

‌4

تیم هلند با رکورد ‌4 بازی بدون شکست پشت سر هم در دیدار پایانی به مصاف اسپانیا رفت. هلند در سه بازی آخر خود سه بار مقابل اسپانیا به برتری دست یافته بود و یک بار هم دیدار این دو تیم با نتیجه مساوی به پایان رسیده بود.

فرانک دی بوئر دستیار فعلی فان مارویک در آخرین دیدار این دو تیم در جام جهانی ‌2002 برای لاله‌های نارنجی گلزنی کرد.

مینگین گل های به ثمر رسیده در جام نوزدهم

‌3.8

میانگین گل‌های به ثمر رسیده در دیدار پایانی جام‌های جهانی ‌3.8 بوده است.

تساوی بدون گل برزیل و ایتالیا در دیدار پایانی جام جهانی ‌1994 کم‌گل ترین فینال و دیدار برزیل و سوئد در جام جهانی ‌1958 که با برتری ‌5 بر ‌2 سلسائو همراه بود، پرگل‌ترین دیدار پایانی تاریخ جام‌های جهانی بوده است.

‌3

سه تیم تاکنون در تاریخ جام‌های جهانی در بازی اول خود شکست خورده‌اند اما در نهایت به دیدار پایانی راه پیدا کرده‌اند. آلمان غربی ‌1982، آرژانتین ‌1990 و ایتالیا ‌1994 نیز در دیدار اول خود متحمل شکست شده بودند.

2.44

شاگردان فان مارویک با میانگین ‌44/2 گل در هر بازی با ‌20 پیروزی، ‌6 تساوی و شکست در یکی از ‌27 دیدار خود در مرحله انتخابی جام جهانی بهترین عملکرد را در بین تمام تیم‌های جام جهانی داشت.

‌2

وزلی اسنایدر تنها دو گل دیگر نیاز داشت تا با رکورد جانی رپ برابری کند. هافبک تیم اینتر نخستین بازیکنی بود که می‌توانست علاوه بر قهرمانی در تمام لیگ‌های اروپا، در عرصه ملی هم به قهرمانی دست پیدا کند.

‌1

داوید ویا برای برابری با رکورد رائول گونزالس تنها به یک گل دیگر نیاز داشت.

 صفر

اسپانیا در نیمه نخست دیدارهای خود در جام جهانی هیچ گلی از خط دروازه‌اش عبور نکرد. اسپانیا با چهار پیروزی خفیف یک بر صفر در مراحل حذفی جام جهانی، به مقام قهرمانی دست پیدا کرد.
نوشته شده در سه شنبه 89/4/22ساعت 9:39 صبح توسط AHMAD گلهایی که امروز شما به من زدید ( ) | |

 

صحنه گل معروف مارادونا

هندبال لوئیس سوآرز که مانع صعود غنا به مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های جام‌جهانی 2010 شد در جمع صحنه‌های شرم‌آور تاریخ جام‌های جهانی ثبت شد. در ادامه 10 صحنه شرم‌آور تاریخ جام‌های را بررسی می‌کنیم.

1. گل با دست دیه‌گو مارادونا: آرژانتین - انگلیس؛ یک‌چهارم نهایی جام‌جهانی 1986

در نیمه‌نهایی جام‌جهانی مارادونا و پیتر شیلتون دروازه‌بان سه شیرها هر دو در محوطه جریمه انگلیس برای ضربه زدن به توپ به هوا بلند شدند که مارادونا توپ را با دست با زیرکی هر چه تمام‌تر وارد دروازه کرد. او هرگز از این حرکت خود ابراز پشیمانی نکرد و آن را دست خدا نامید.

2. گل با دست تی‌یری‌آنری: فرانسه - ایرلند؛ مقدماتی جام‌جهانی 2010

در لحظات پایانی وقت اضافه، ایرلند با توجه به قانون گل‌زده در خانه حریف در آستانه صعود به جام‌جهانی 2010 آفریقای‌جنوبی قرار دارد. تی‌یری‌آنری در محوطه جریمه دو بار از دستش برای مهار توپ استفاده می‌کند توپ را برای ویلیام گالاس به دهانه دروازه می‌فرستد تا ضربه سر گالاس گل پیروزی بخش را برای خروس‌ها به ارمغان بیاورد.

3. حرکت غیر‌ورزشی هارالد شوماخر: آلمان غربی - فرانسه؛ نیمه‌نهایی جام‌جهانی 1982

وقتی پاتریک باتیستون با شوماخر، دروازه‌بان آلمان غربی تک به تک شد، سنگربان ژرمن‌ها با آرنج ضربه‌ای را به صورت باتیستون وارد کرد به طوری که بازیکن فرانسوی بلافاصله بیهوش نقش زمین شد. شوماخر برای این حرکت خشن کارتی از داور مسابقه دریافت نکرد و حتی خطایی هم به نفع فرانسوی‌ها اعلام نشد. باتیستون چند دندانش شکسته شد و از ناحیه سر نیز دچار جراحاتی شد. بازی در پایان وقت اضافه با تساوی 3-3 به اتمام رسید و آلمان غربی در ضربات پنالتی با نتیجه 5 بر 4 به پیروزی رسید.
صحنه ضربه سر زیدان به ماتراتزی

4. ضربه سر زین الدین زیدان: فرانسه - ایتالیا؛ فینال جام‌جهانی 2006

مارکو ماتراتزی مدافع تیم‌ملی ایتالیا درگیری لفظی با زیدان کاپیتان و بازی‌ساز فرانسوی‌ها پیدا کرد و زیدان هم در جواب او با سر ضربه سنگینی را به سینه ماتراتزی وارد کرد. زیدان به دلیل این حرکت از زمین بازی اخراج شد، این حرکت در بازی خداحافظی زیدان اتفاق افتاد و پایانی تلخ برای فوتبال یکی از بهترین بازیکنان تاریخ بود. بعد از تساوی یک-یک دو تیم در وقت‌های معمول و اضافه ایتالیا در نهایت با نتیجه 5 بر 3 در ضربات پنالتی فرانسه را مغلوب کرد.

5. گل به خودی آندرس اسکوبار: آمریکا - کلمبیا؛ مرحله گروهی جام‌جهانی 1994

اسکوبار مدافع تیم ملی کلمبیا روی یک حرکت ناخواسته توپ را وارد دروازه خودی کرد و نقش زیادی در شکست 2 بر یک کلمبیا مقابل آمریکا و حذف از رقابت‌های جام‌جهانی داشت. وقتی اسکوبار به کلمبیا بازگشت توسط فردی که روی شرط‌بندی مبلغ هنگفتی را به دلیل شکست کلمبیا باخته بود با به ضرب 12 گلوله کشته شد.

6. تمارض ریوالدو: برزیل - ترکیه؛ مرحله گروهی جام‌جهانی 2002

باعث تأسف است که ریوالدو ستاره فوتبال برزیل اینگونه داور را فریب دهد. هاکان اونسال بازیکن تیم ملی ترکیه توپ را به ریوالدو که قصد داشت ضربه کرنر را روی دروازه حریف ارسال پاس داد، ضربه اونسال کمی شدت داشت و به زانوی ریوالدو برخورد کرد اما این بازیکن برزیلی صورتش را گرفت و خود را روی زمین انداخت. ریوالدو آنقدر روی زمین غلط خورد و تمارض کرد تا داور مسابقه را قانع کرد اونسال را از زمین اخراج کند. برزیل در نهایت این بازی را با پیروزی 2 بر یک پشت‌سر گذاشت.

7. اعتراض کویتی‌ها: فرانسه - کویت؛ مرحله گروهی جام‌جهانی 1982

فرانسه گلی را به ثمر رساند، این در حالی بود که بازیکن کویت معترض بودند که سوت یکی از تماشاگران را با سوت داور اشتباه گرفته‌اند. شیخ‌الصباح مدیر فنی تیم ملی کویت تیمش را به دلیل این گل از زمین بازی بیرون کشید تا بالاخره داور مسابقه این گل را مردود اعلام کرد. در نهایت بازی با پیروزی 4 بر یک فرانسه به پایان رسید و این گل مردود تأثیر در نتیجه بازی نداشت.
مارادونا

8. رسوایی دوپینگ مارادونا: آرژانتین - یونان؛ مرحله گروهی جام‌جهانی 1994

مارادونا که بعد از به ثمر رساندن گل مقابل یونان به طرز عجیبی خوشحالی‌اش را ابراز کرد و مقابل دوربین‌های تلویزیونی فریاد زد در پایان بازی به طور تصادفی مورد آزمایش دوپینگ قرار گرفت که در پایان مشخص شد او 5 نوع ماده ممنوعه را قبل از بازی استفاده کرده است. مارادونا بعد از این بازی از رقابت‌های جام‌جهانی اخراج شد.

 

9. بهترین نتیجه برای هر دو تیم: آلمان غربی - اتریش؛ مرحله گروهی جام‌جهانی 1982

هر دو تیم به خوبی می‌دانستند که اگر آلمان غربی بازی را ببرد هر دو تیم به مرحله بعدی رقابت‌ها خواهند رسیدو الجزایر از دور رقابت‌ها حذف خواهد شد. هورست روبش گل آلمان غربی را به ثمر رساند. بعد از این گل دو تیم بازی را اداره کردند تا نتیجه بازی تغییر نکند. به این ترتیب دو تیم اتریش و آلمان غربی صعود کردند و نماینده آفریقا حذف شد.

10. لجبازی آنتونیو راتین: انگلیس - آرژانتین؛ یک چهارم نهایی جام‌جهانی 1966

کاپیتان تیم‌ملی آرژانتین بعد از اینکه با کارت قرمز داور مواجه شد زمین بازی را ترک نکرد. 8 دقیقه بعد وقتی تمام بازیکنان قصد داشتند به همراه او زمین را ترک کنند در نهایت راتین تصمیم گرفت به سمت رختکن برود. انگلیس در پایان این بازی را با تک‌گل جف هورست با پیروزی پشت‌سر گذاشت.
نوشته شده در پنج شنبه 89/4/17ساعت 9:23 صبح توسط AHMAD گلهایی که امروز شما به من زدید ( ) | |

جدال ژنرال و فتح الله زاده

فتح الله زاده و قلعه نویی

پخش تصاویر اردوی سپاهان در ترکیه و در ادامه مصاحبه امیر قلعه‌نویی با خبرنگار واحد مرکزی خبر بیانگر بروز اختلافات جدید میان سرمربی سپاهان و مدیران باشگاه استقلال بود. اتفاقاتی که در فصل نهم هم شاهد آن بودیم و البته آن زمان امیر قلعه‌نویی با واعظ در جنگ بود و همواره از فتح‌ا...زاده تعریف و تمجید می‌کرد و مدیریت او را جزو بهترین‌ها می‌دانست.حتی قلعه‌نویی پس از فارغ شدن از مسابقات لیگ‌برتر هم به دیدار فتح‌ا...زاده رفت.

 زمانی که هنوز حکم سرپرستی این باشگاه را به فتح‌ا...زاده نداده بودند. عکس یادگاری این دو روی جلد روزنامه هواداری استقلال را هنوز از یاد نبرده‌ایم،‌اما این دوستی‌ها و رفاقت‌ها به واسطه برخی مسایل امروز به آتش زیر خاکستر تبدیل شده است. آتشی که البته بیشتر از هر چیز امنیت و آرامش استقلال را تهدید می‌کند.

موضع‌گیری علیه ژنرال

در روزهایی که خبر عقد قرارداد خسرو حیدری و سپاهان گوش استقلالی‌ها را کر کرده بود هر یک از مسوولان باشگاه و تیم استقلال به اشکال مختلف علیه این انتقال موضع‌گیری و این حرکت را محکوم کردند. فتح‌ا...زاده گفت که جواب ساکت را می‌دهد و قلعه‌نویی باید ثابت کند که در این انتقال نقشی نداشته است.

 پورحیدری گفت که امیر قلعه‌نویی قول داده بوده که از استقلال بازیکن نگیرد و حالا با این اقدام زیر حرفش زده است. مظلومی هم بیشتر به خسرو حیدری ایراد گرفت که چرا تلفنش را جواب نداده و دیگر پیشکسوتان استقلال مثل ناصر حجازی هم این حرکت را مستقیما از سوی قلعه‌نویی و دارودسته‌اش که حالا در زمره اطرافیان فتح‌ا...زاده در باشگاه استقلال مشغول به کار هستند دانست، حتی سایت باشگاه استقلال هم با انتشار دو بیانیه علیه باشگاه سپاهان و خسرو حیدری به سمتی حرکت کرد که همه نگاه‌ها به سمت امیر قلعه‌نویی برود و او متهم ردیف اول جلوه داده شود. حتی بسیاری از اهالی اینترنت و وبلاگ‌‌نویس‌‌های استقلالی هم در ادامه این انتقال امیر قلعه‌نویی را مقصر انتقال عنوان کردند.

قلعه نویی سرمربی سپاهان

خط ونشان امیر

امیر قلعه‌نویی در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر واکنش محکمی نسبت به این جوسازی‌ها از خود نشان داد و در پاسخ به نقشش در این انتقال و مواضع استقلالی‌ها این جمله را بیان کرد که:«در نبود من دوستان استقلالی کمی تاخت و تاز کرده‌اند که به محض بازگشت به ایران جواب محکمی به آنها خواهم داد.» تعبیر امیر قلعه‌نویی از این مواضع گرفته شده علیه خودش این بوده که چرا وقتی مسوولان استقلال نتوانسته‌اند حیدری را حفظ کنند می‌خواهند کاسه و کوزه‌ها را بر سر او بشکنند.

قلعه‌نویی خسرو را می‌خواست

ژنرال استقلالی‌ها که البته از مدتی پیش در سایت‌های هواداری از طرفداران این تیم خواسته شده که دیگر این لقب را به او نسبت ندهند مدعی شده است که این بازیکن برخلاف میل او به سپاهان جذب شده است و روز گذشته هم چند سایت خبری در این باره مطلب نوشته بودند حال اینکه با تحقیق در مورد لیست بازیکنان مدنظر او برای سپاهان فصل دهم مطلع شدیم در فهرست 10 نفره بازیکنان مدنظر قلعه‌نویی برای پیوستن به این تیم اسم خسرو حیدری در ردیف دوم قرار داشته است. نفر اول هم یک فوروارد بوده که پس از آن هافبک راست فصل پیش استقلال مدنظر ژنرال قرار داشته است. جالب اینجاست که امیر قلعه‌نویی با بیان این جمله که من در آن مدت (انتقال خسرو به سپاهان) در آمریکا حضور داشتم و خیلی مایل به این انتقال هم نبودم.با مختصاتی که از امیر قلعه‌نویی در ذهن داریم البته پذیرش این مطلب که او هیچ نقشی در جذب نفرات مدنظرش نداشته چندان آسان نیست. چه بسا به یاد داریم در فصل هشتم لیگ‌برتر چطور وقتی رینالدوی پرویی بدون هماهنگی با او جذب استقلال شد به نیمکت و سپس سکوها تبعید شد.

 منبع: گل


نوشته شده در یکشنبه 89/4/13ساعت 9:50 صبح توسط AHMAD گلهایی که امروز شما به من زدید ( ) | |

 

لوئیس فابیانو

جام جهانی نوزدهم مثل بقیه جام‌ها، ستاره‌هایی را به فوتبال دنیا معرفی کرده.

مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های جام جهانی به پایان رسید. برخی بازیکنان بزرگ در حد و اندازه‌های خود ظاهر نشدند و از بعضی دیگر که انتظاری نمی‌رفت نمایش‌های خیره کننده‌ای دیدیم. در ادامه به 7 بازیکن تاثیر گذار جام تا به اینجا اشاره می‌کنیم.

1. لوئیس فابیانو (برزیل) : تصور درخشش لوئیس فابیانو در اولین حضورش در جام جهانی کمی دشوار به نظر می‌رسد. او که از سال 2004 تا 2007 مورد کم لطفی مسئولان تیم ملی برزیل قرار گرفت در اروپا به سرعت پله‌های ترقی را طی کرد. او در سه بازی اول برزیل شایستگی‌هایش را به همگان ثابت کرد. عملکرد بسیار خوب او در جام جهانی باعث شده درخشش دیگر بازیکنان برزیل کمتر به چشم بیاید. برزیل می‌تواند با درخشش فابیانو ششمین قهرمانی خود را در جام جهانی جشن بگیرد.

2.لوئیس سوآرز (اروگوئه) : مهاجم تیم ملی اروگوئه که در کنار دیه‌گو فورلان زوج خطرناکی را تشکیل داده‌اند. سوآرز که هم اکنون عضو باشگاه آژاکس است قابلیت بازی در کناره‌ها را نیز دارد و می‌تواند در آن پست هم موثر باشد. او در سال 2006 وارد فوتبال هلند شد و اکنون کاپیتان آژاکس است. این مهاجم خونسرد در جام جهانی نمایش خیره کننده تا کنون داشته و اگر دو موقعیت طلایی بازی مقابل کره جنوبی را تبدیل به گل کرده بود اکنون بهترین گلزن تورنمنت بود. سوآرز تا کنون سه گل به ثمر رسانده و یکی از پدیده‌های جام نوزدهم بوده است.

3.توماس مولر (آلمان) : جوان با استعداد و یک مهاجم تمام عیار. مولر تنها 20 سال سن دارد اما همانند یک مهاجم با تجربه چهارچوب دروازه را می‌شناسد. بعد از یک فصل فوق العاده با بایرن مونیخ و کسب جام حذفی آلمان و قهرمانی در بوندسلیگا او تنها یک قدم با تربل باوارایی فاصله داشت، اما ناکامی در فینال لیگ قهرمانان مانع رسیدن مولر به یک افتخار بزرگ با پیراهن بایرن شد. مولر با وجود اینکه تنها در دو بازی قبل از آغاز جام جهانی به ترکیب ژرمن‌ها اضافه شد اما تا به اینجا 3 گل در 4 بازی به ثمر رسانده است.

مسعود اوزیل

4.مسعود اوزیل (آلمان) : اوزیل 21 ساله در تیم ملی آلمان کاری کرده که کسی نبود میشائیل بالاک را که به دلیل مصدومیت جام جهانی را از دست داد احساس نمی‌کند. هافبک تهاجمی و ترک‌تبار ژرمن‌ها همه کار می‌کند، بازیسازی می‌کند، دریبل می‌زند، تک به تک می‌شود، در کارهای دفاعی شرکت می‌کند. او در بازی مقابل انگلیس فوق‌العاده بود، پاس او برای توماس مولر در موقعیت تک به تک گل چهارم را برای ژرمن‌ها به دست آورد و تیر خلاص سه شیرها در این بازی بود. اوزیل همچنین تک گل پیروزی بخش آلمان را مقابل غنا به ثمر رساند. هنوز جام جهانی تمام نشده باشگاه‌های بزرگ اروپا از جمله بارسلونا به دنبال این بازیکن هستند.

5.مایکل برادلی (آمریکا): پیش از آغاز جام جهانی بسیار بر این عقیده بودند که مایکل برادلی به دلیل حضور پدرش در راس کادر فنی تیم ملی آمریکا به تیم دعوت شده و در ترکیب ثابت قرار می‌گیرد. اما بازی‌های او در آفریقای جنوبی شایستگی‌های این بازیکن را ثابت کرد به طوری که اگر او را در چهار بازی آمریکا بهترین بازیکن این تیم ندانیم بدون شک او بهترین هافبک آمریکا در جام جهانی بود. گل زیبای او در بازی مقابل اسلوونی باعث شد آمریکا در دقایق پایانی بازی را به تساوی بکشاند. آمریکا با شکست مقابل غنا از دور رقابت‌ها کنار رفت و فرصت برادلی برای درخشش در بزرکترین تونمنت جهان در سال 2010 به سر رسید.

کایسوکه هوندا

6-کایسوکه هوندا (ژاپن): هافبک تهاجمی تیم ملی ژاپن که اکنون عضو باشگاه زسکا مسکو روسیه است تا یک سال پیش تقریبا گمنام بود. او که در باشگاه ونلو هلند توپ می‌زد به شدت مورد توجه مسئولان زسکا قرار گرفت تا سرانجام زمستان گذشته به این تیم روسی پیوست. حضور زسکا در لیگ قهرمانان اروپا باعث شد هوندا بیشتر دیده شود و مورد توجه فوتبال دوستان قرار گیرد. اما بازی‌های او در جام جهانی رنگ و بویی دیگر داشت. در دیدار اول سامورایی‌ها مقابل کامرون هوندا تک گل سه امتیازی تیمش را به ثمر رساند سپس در بازی مقابل دانمارک روی یک ضربه ایستگاهی یک گل تماشایی را به ثمر رساند. در آینده از هوندا بیشتر خواهید شنید.

7.جووانی دوس سانتوس (مکزیک): هافبک تهاجمی 21 ساله مکزیکی‌ها که در ترکیب تیم ملی مکزیک خوش درخشید. او که پیش از جام جهانی در تیم‌های بارسلونا و تاتنهام نامی برای خود دست و پا کرده بود در مرحله گروهی رقابت‌ها و قبل از صعود مکزیک به مرحله یک هشتم نهایی نمایش خوبی به خصوص در بازی مقابل فرانسه داشت و توجه همه را به خود جلب کرد. با وجود حذف مکزیک از دور رقابت‌ها ستاره بی‌چون و چرای این تیم آینده بسیار روشن دارد. باید منتظر درخشش او در سال‌های آینده باشیم.


نوشته شده در شنبه 89/4/12ساعت 9:39 صبح توسط AHMAD گلهایی که امروز شما به من زدید ( ) | |

فابیو کاپلو

نشریه "سان" به عنوان پر فروش ترین روزنامه انگلیس در صفحه نخست خود خطاب به بازیکنان تیم انگلیس نوشت: "شما باعث سرشکستگی کشورتان شدید".

مطبوعات انگلیس با انتقاد شدید از عملکرد تیم ملی فوتبال این کشور در بازی با آلمان در مرحله حذفی جام جهانی 2010، خواستار استعفای "فابیو کاپلو" شدند.  

خبرگزاری فرانسه روز دوشنبه نوشت: بخشی از این انتقادها هم متوجه داور دیدار دو تیم بود که گل "فرانک لمپارد" در نیمه نخست را نپذیرفت.

تیم انگلیس یکشنبه شب سنگین ترین شکست خود را در تاریخ مسابقات جام جهانی متحمل شد و نتیجه را 4 بر 1 به ژرمن ها واگذار کرد.

این روزنامه در ادامه با اشاره به تنها قهرمانی انگلیس در جام جهانی نوشت: ما فوتبال را به دنیا دادیم، اما دنیا از سال 1966 تاکنون آن را به ما برنگردانده است. دیروز هم با ارایه یک بازی تاثرآور نتوانستیم بازی را از دشمن قدیمی خود بگیریم.

روزنامه "دیلی میل" هم نوشت: فابیو کاپلو و تیمش مسوول این رسوایی ملی هستند که یکی از تحقیرآمیزترین حوادث تاریخ ورزشی ما بود.

عملکرد تیم انگلیس در جام جهانی 2010 موجب شده تا بسیاری از مفسران ورزشی خواستار آن شده اند که کاپلو جای خود را به چهره تازه نفسی بدهد تا به انگلیس برای غلبه بر چنین شکستی کمک کند.

روزنامه تایمز با درج مطلبی در این باره نوشت: عملکرد انگلیس در سه بازی از چهار بازی فجیع بود. آنان نتوانستند گل بزنند و مثل احمق ها دفاع کردند. مسوولیت همه اینها با کاپلو است.

این مربی ایتالیایی که از ژانویه 2008 هدایت تیم انگلیس را بر عهده گرفته است نیز در کنفرانس خبری بعد از بازی اعتراف کرده بود، باید در مورد ادامه کارش در این تیم فکر کند.

روزنامه های چاپ انگلیس در مورد تصمیم "جورج لاروندا"‌ داور اروگوئه ای مسابقه که گل مسلم لمپارد را نپذیرفت هم به اظهار نظر پرداختند.

روزنامه دیلی میل در این باره افزود: داور و کمکش تنها کسانی بودند که عبور توپ از خط دروازه را ندیدند، اما به اعتقاد بسیاری به خاطر بازی بد بازیکنان انگلیس، اشتباه داور تاثیری در نتیجه نهایی نداشته است.

بر همین اساس روزنامه سان، اشتباه داور را بهانه خوبی برای کاپلو و شاگردانش ندانست.

تایمز هم تاکید کرد: انگلیس یک گل را از دست داد نه نتیجه را، این تیم سزاوار شکست بود.

با وجود این چنین اتفاقی باعث شده بسیاری از جمله روزنامه سان خواستار استفاده از فن آوری خط دروازه در مسابقات آتی شوند.


نوشته شده در سه شنبه 89/4/8ساعت 9:18 صبح توسط AHMAD گلهایی که امروز شما به من زدید ( ) | |

 

ناصر حجازی

ناصر حجازی در اتریش به سر می برد و هر روز به اسلواکی و به شهرهای مختلف این شهر سفر میکند تا برای دی استرادا بازیکن پیدا کند. عصر دیروز با اسطوره آبی ها تماس گرفتیم و به گپ و گفت پرداختیم. متن این گفت و گوی جالب را در ادامه بخوانید:

مردم اسلواکی بابت صعود تیم ملی این کشور به مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی جشن گرفتند؟

من بازی را در هتلی در کشور اتریش تماشا کردم و به هنگام بازی یا اتمام آن در اسلواکی نبودم تا چیزی را ببینم اما مسلماً خیلی خوشحال بوده اند.

در فوتبال اسلواکی بیشتر سرمایه گذاری شده است یا ایران؟

این مقایسه صحیح نیست. تیم ملی ما حتی نتوانسته جزو چهار تیم صعودکننده، آسیایی باشد و اسلواکی از جمع رقبای اروپایی به جام جهانی رسیده است. اسلواکی پنجشنبه شب قهرمان دوره قبلی جام جهانی یعنی تیم ایتالیا را شکست داد و این تیم بزرگ را حذف کرد و اکنون در جمع 16 تیم برتر جهان قرار دارد. اما تفاوت اصلی فوتبال ایران با فوتبال اسلواکی و خیلی کشورهای دیگر در مدیریت خلاصه می شود.

در فوتبال ایران تفاوت بازیکن معمولی با نمره 5 با ستاره تیم زیاد نیست. سقف قرارداد گذاشته ایم که صحیح نیست. فوتبال ایران بدون تعارف دولتی است و هر باشگاهی که نفوذ بیشتری دارد پول بیشتری از خزانه بیت المال را درا ختیار می گیرد و خرج می کند و به همه ارقام نجومی می پردازد. هیچ ایرادی ندارد10-12 بازیکن تأثیرگذار لیگ 700 – 600 میلیون بدهند که البته این تعداد بازیکن تأثیرگذار نداریم اما قیمت بقیه باید یک دهم آنها باشد. فلان بازیکن که در 4 سال اخیر 4 ماه فوتبال بازی نکرده مدام با سلام و صلوات دارد سالی 500-400 میلیون تومان  می گیرد و همچنان خودش را بهترین می داند.

نوش جان حیدرى، از رفتنش ضرر نمى کنیم

این بازیکن مقصر نیست بلکه برخی مدیران ما شعور کافی را ندارند و اینچنین پول بیت المال را حیف و میل می کنند. باید به تیم های دولتی بودجه یکسان نهایتاً 5 میلیاردی تعلق گیرد تا آن وقت معلوم شود کارآیی مدیر و مربی چقدر است. الان مثلاً سایپا با 5-4 میلیارد تیمداری می کند و سپاهان با 4-3 برابر این بودجه. خب معلوم است که توان پرداخت ها چقدر است. به من بازیکن بگویند 100میلیون بگیر و بیا سایپا و ببینم سپاهان 400 میلیون می دهد حتماً می روم سپاهان چون در این زمانه همه به فکر آباد کردن خانه خودشان

هستند و حق هم دارند چون هیچ کس از آینده اش خبر ندارد و باید به فکر درآمد بیشتر و تأمین آینده اش باشد.

قراردادتان را با دی استرادا تمدید کردید؟

اینجا نیازی به تمدید قرارداد ندارم و دی استرادا مثل خانه خودم شده است. هم با مدیریت باشگاه خیلی راحت هستم و هم طرفداران تیم و بازیکنان دوستم دارند.ا ما باید ببینم پزشکان چه می گویند چون فعلاً تأکید کرده اند جز در فصل تابستان در اروپا نباشم که بارندگی ها و سرمای این قاره خیلی برایم ضرر دارد. از بازیکنان فصل قبل 10 نفر مانده اند. 6-7 بازیکن قراردادشان تمام شده بود و به تیم های ثروتمندتر پیوسته اند، چند بازیکن هم در لیست خودمان قرار ندارند. تا 10-12 روز آینده که اینجا هستم هر روز می رویم بازی های دوستانه تیم های دسته اولی را می بینیم تا بازیکن مستعد اما ارزان قیمت پیدا کنیم. چند بازیکن خوب هم ظرف روزهای آینده توسط مدیریت استخدام می شوند، اگر پزشکانم موافقت کنند مسلماً دوست دارم در اسلواکی که الان جزو 16فوتبال برتر دنیاست فعالیت کنم چون در ایران عرصه فعالیت برایم کم است.

خسرو حیدری

راستی شنیدید که خسرو حیدری به سپاهان پیوست؟

بله و ناراحت شدم. استقلال در فصلی که گذشت 3 بازیکن داشت که از بقیه کارآیی بیشتری داشتند؛ جانواریو، فرهاد مجیدی و خسرو حیدری که متأسفانه دو بازیکن توانمند استقلال به سپاهان رفتند و این برایم قابل پیش بینی بود چون آقایان طالب زور و زر هر گاه در استقلال نباشند به تخریب و تضعیف این تیم مبادرت می کنند. به خسرو حیدری هم نمی توان خرده گرفت. جوان است و دیده که مدیریت استقلال رغبت لازم را برای حفظ او نداشته و سپاهان دوبرابر استقلال بها و دستمزد می دهد. من به خود فتح ا. . . زاده گفتم یکی دو نفر را به مجموعه ات آورده ای که مریدان و خادمان فلان آقا هستند و آنها دارند اهداف رئیس خود را دنبال می کنند اما توجه نکرد و چوبش را خواهد خورد. عوامل بیرونی و درونی آن شخص امسال استقلال را زمین می زنند تا آن فرد دوباره منت سر استقلال بگذارد و با لشکرش به این تیم برگردد و با کارهای همیشگی اش به قهرمانی برسد.

دوست ندارید شفافتر صحبت کنید؟

آنچه عیان است چه حاجت به بیان است. من دلم به حال استقلال می سوزد، دلم کباب می شود که می بینم خائنین به استقلال خودشان را عاشق 20 ساله تیم معرفی می کنند و منت سر مردم می گذارند. از بغل این تیم

میلیاردر شده اند و چه کارهای زشتی که در خفا انجام نمی دهند اما جلوی دوربین تلویزیون ژست آدمهای ناسیونالیست را می گیرند و به ریاکاری می پردازند.

فتح الله زاده مدیر عامل استقلال تهران

سخنان فتح الله زاده، مدیر عامل استقلال را در واکنش به قرارداد خسرو حیدری با تیم اصفهانی بدین شکل است:نوش جان حیدرى، از رفتنش ضرر نمى کنیم.

فتح الله زاده درباره این اتفاق مى گوید: باشگاه استقلال مسئول نقل و انتقالات دارد و سرپرست تیم این وظیفه را برعهده داشت. من در جریان کامل هستم که با خسرو حیدرى در چند نوبت صحبت شد که یک بار او گفته بود پدر خانمم  بیمار است و در شمال به سر مى برم و دو، سه روز دیگر به تهران مى آیم. او مى توانست همان روزهاى اول بگوید نمى خواهم در استقلال بمانم و هیچ عیبى نداشت. استقلال تیم کوچکى نیست که با رفتن یک بازیکن دچار مشکل شود. از این بازیکنان زیاد به استقلال آمده و رفته اند. این تیم صاحب افتخارات بزرگى است و از جدایى یک بازیکن ضربه نمى خورد. رفتار خسرو حیدرى با استقلال منصفانه نبود و واى به تیمى که با رفتن یک بازیکن متزلزل شود.

خسرو حیدرى با استقلال و هوادارانش به این جا رسیده و اگر 10روز پیش گفته بود در استقلال نمى مانم جواد کاظمیان را جذب مى کردیم. در هر صورت حیدرى به سپاهان رفت و هرچقدر هم که گرفته باشد نوش جانش اما این را بدانید که استقلال از رفتن او ضرر نخواهد کرد.

منبع: خبر ورزشی


نوشته شده در دوشنبه 89/4/7ساعت 9:5 صبح توسط AHMAD گلهایی که امروز شما به من زدید ( ) | |

 

دیدن یک بازیکن ملی همچون آندرانیک تیموریان که قراردادش با تیم فولام به پایان رسیده، آن هم در فصل نقل‌وانتقالات در اصفهان مسلما اولین چیزی را که به ذهن هر کسی منتقل می‌کند، پیوستن او به یکی از تیم‌های سپاهان و ذوب‌آهن است. موردی که خود آندو آن را نفی می‌کند. او در حال حاضر یکی از پرمشتری‌ترین بازیکنان است و با توجه به اینکه سهمیه لیگ‌برتری هم محسوب نمی‌شود،‌همه مدعیان دوست دارند او را جذب کنند.

برای همه جالب است که چرا آندو تیموریان سر از اصفهان در آورده است. شاید با تیم‌های اصفهانی در حال مذاکره هستی؟

نه این چنین نیست، حقیقت این است که هدف از سفرم به اصفهان دو چیز بود، نخست دیدار با اقوامی که در این شهر زیبا داریم و دوم دعوت یکی از دوستان به منظور حضور در یک نمایشگاه. غیر از این در اصفهان برنامه‌ای ندارم.

پس باید باور کنیم که با تیم‌های اصفهانی مذاکره نمی‌کنی؟

من که به صورت مستقیم با هیچ تیمی مذاکره نمی‌کنم، شاید مدیر برنامه‌هایم این کار را بکند، اما من هیچگاه مستقیم با تیمی وارد مذاکره نمی‌شوم.

این روزها شایعات زیادی مبنی بر حضورت در تیم‌های ایرانی به گوش می‌رسد. تا چه حد به واقعیت نزدیک شده است؟

در ابتدا باید از تمام مدیران باشگاه‌های ایرانی که با مدیر برنامه‌هایم وارد مذاکره شده‌اند قدردانی کنم، چرا که لطف زیادی در حق من داشتند و این چنین خواستار حضور من در ایران شدند، اما حقیقت این است که من به تمام تیم‌های ایرانی گفته‌ام اولویت اول من حضور در لیگ‌های اروپایی است و باید تا پایان جام‌جهانی صبر کنند، هنوز در فوتبال اروپا فصل نقل و انتقالات به صورت جدی شروع نشده و تیم‌ها منتظر هستند تا پس از جام جهانی بازیکنان جدید استخدام کنند. من هم تا آن زمان به پیشنهاد هیچ تیمی پاسخ نمی‌دهم تا شرایطم در فوتبال اروپا مشخص شود.

ظاهرا از چند تیم اروپایی نیز پیشنهاد داشته‌ای؟

بله، از لیگ برتر انگلیس، اسپانیا و آلمان چند پیشنهاد خوب دارم که تیم‌های خوبی هم هستند.

با این اوصاف اولویت اول شما باید لیگ‌های اروپایی باشد؟

دقیقا، البته در لیگ‌های اروپایی نیز اولویت نخستم لیگ انگلستان است، به این دلیل که لیگ این کشور را دوست دارم و چند سال نیز در آن حضور داشته‌ام، به علاوه دوستان زیادی در این کشور پیدا کرده‌ام که تحمل دوری از وطن را کمی آسان‌تر می‌کند.

چه شد که آندرانیک تیموریان به جز مقاطع کوتاهی، در فوتبال انگلیس محو شد؟

بگذار از تیم بولتون آغاز ‌کنم، من در این تیم هم بازی کردم و هم درخشیدم، آرزوی تمام فوتبالیست‌های دنیا این است که در لیگ جزیره حتی نیمکت نشین باشند، اما من هم بازی کردم و هم گل زدم، حقیقت این است که لیگ انگلستان لیگ خاصی است و فکر کنم از نظر فنی چند پله از دیگر لیگ‌های اروپایی بالاتر باشد. بعد از رفتن به تیم فولام وضعیتم همچنان خوب بود و در آستانه قرار گرفتن در ترکیب اصلی این تیم بودم، اما از شانس بدم دچار مصدومیت از ناحیه زانو شدم تا کمی از اوج فاصله بگیرم و در نهایت ناگزیر به رفتن به تیم بارنزلی شوم. در این تیم 15 بازی کردم و با درخششی که داشتم روی هاجسون سرمربی فولام ازمن خواست به تیم بازگردم که همین اتفاق نیز رخ داد.

قبل از سال دوم حضور در تیم فولام اردوی 21 روزه‌ای در استرالیا پشت سر گذاشتیم در آنجا سه بازی تدارکاتی برگزار کردیم که من در هر سه بازی در ترکیب بودم، یک گل زدم و یک پاس گل هم دادم و عملکردم انصافا خوب بود.اما بعد از بازگشت از انگلستان، روی هاجسون به من اعتماد نکرد و من را در ترکیب قرار نمی‌داد، البته فولام در انگلستان عالی نتیجه گرفت و طبیعی است که هیچ سرمربی به ترکیب تیم برنده دست نمی‌زند و در نهایت در این فصل از لیگ انگلستان نتوانستم بازی کنم و خودم هم ناراحت هستم.

با هاجسون درباره علت اصلی بازی? نکردنت صحبت کردی؟

چند مرتبه با وی صحبت کردم، اما همیشه یک جواب به من می‌داد که آیا سرمربی را سراغ داری که دست به ترکیب برنده بزند؟ با این حال افتخار می‌کنم که با این مربی کار کردم، وی (هاجسون) دو سال عنوان بهترین مربی انگلستان را به خودش اختصاص داده و حضور من در تیمی که او مربی آن باشد یک افتخار است.

ظاهرا علاقه‌ای به ماندن در فولام نداری؟

دوست دارم در تیمی جز فولام بازی کنم تا شایستگی‌هایم را به این تیم و هاجسون ثابت کنم. علاقه‌ام به حضور در تیمی است که شانس بیشتری برای بازی کردن به من بدهد.

این روزها جام‌جهانی هم در حال برگزاری است. فکر نمی‌کنی جای تیم ملی ایران به شدت خالی باشد؟

حقیقت این است که نه تنها من بلکه تمام مردم ایران و حتی مسوولان از اینکه در جام‌جهانی آفریقای جنوبی نیستیم حسرت می‌خورند، البته به عقیده من بد‌شانسی آوردیم و در برخی بازی‌ها سهل‌انگاری هم کردیم تا حسرت دیدن این بازی‌ها را بخوریم.

البته دیگر باید این حسرت‌ها را فراموش کرد و به بازی‌های آینده فکر کنیم، بازی‌های پیش رو بازی‌های کم اهمیتی نیست و به عقیده من باید در این بازی‌ها دوباره ابهت فوتبال ایران را به رخ حریفان بکشیم.

آندرانیک تیموریان

اگر با تیم‌های اروپایی به توافق نرسیدی اولویت تیموریان به حضور در کدام تیم ایرانی است؟

سوال سختی است، اما من همه جوانب را در نظر می‌گیریم و سپس تصمیم‌گیری می‌کنم، شاید ساعت‌ها فکر کنم و سپس تیم مورد نظرم را انتخاب کنم اما مطمئنا تیمی را انتخاب می‌کنم که تمام شرایط تیم‌های حرفه‌ای را دارا باشد، نه اینکه هر روز یک حاشیه در آن ایجاد شود.

خیلی‌ها از پیوستنت به یکی از تیم‌های ایرانی صحبت می‌کنند. چقدر صحت دارد؟

بگذار یک بار برای همیشه عنوان کنم، چند تیم ایرانی با خود من یا مدیر برنامه‌هایم صحبت کرده‌اند که در بین آنها هم تیم‌های تهرانی وجود دارد هم تیم‌های شهرستانی، برای من هم تفاوتی نمی‌کند در تیمی بازی کنم که تهرانی باشد یا شهرستانی، مهم شرایط حرفه‌ای آن تیم است که مورد نظر من است.

حتی ممکن است این تیم شهرستانی باشد، کما اینکه من از یک تیم شهرستانی به لیگ انگلستان راه یافتم و از این بابت بازی در یک تیم شهرستانی یا بازی در یک تیم تهرانی برایم تفاوتی نمی‌کند.

منبع:روزنامه گل


نوشته شده در یکشنبه 89/4/6ساعت 8:13 صبح توسط AHMAD گلهایی که امروز شما به من زدید ( ) | |

   1   2      >


قالب جدید وبلاگ پیچک دات نت


کدهای جاوا وبلاگ

قالب وبلاگ

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس